Lucas van der Bel

Lucas van der Bel is samen met Marcel van Hooijdonk verantwoordelijk voor de artikelen die worden geschreven op investeren-in-vastgoed. Lucas is sinds kort, na verschillende banen in de vastgoedwereld te hebben gehad, voor zichzelf begonnen. Van der Bel heeft door de jaren heen veel ervaring op gedaan en vindt het nu tijd om voor zichzelf te beginnen. Omdat hij goed op de hoogte is van het laatste vastgoednieuws en graag artikelen schrijft, heeft hij besloten om te gaan schrijven voor investeren-in-vastgoed.

Vrije tijd

Lucas van der Bel is geboren en getogen in Breda. Zijn vader was altijd veel bezig met auto’s en Lucas heeft de passie voor auto’s meegekregen. Hij is vooral geïnteresseerd in oldtimers en sleutelt in zijn vrije tijd dan ook graag aan zijn wagens. Daarnaast heeft Lucas zijn hele leven gevoetbald, maar daar heeft hij, tot zijn spijt, geen tijd meer voor sinds hij zijn eigen onderneming is gestart. Wel kijkt hij regelmatig wedstrijden, zowel voor de tv als in het stadion.

NAC Breda en Azië

Net als Marcel van Hooijdonk, is Lucas een echte NAC-supporter. Hij probeert, wanneer hij er tijd voor heeft, altijd op de tribune van het Rat Verlegh Stadion te zitten. Lucas is geboren in Breda en woont daar nog steeds, maar hij brengt zijn vakanties het liefst door in Azië. Inmiddels is hij al door veel verschillende Aziatische landen gereisd, maar hij zegt voorlopig nog niet klaar te zijn met het continent.