Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk is één van de vaste schrijvers voor investeren-in-vastgoed.nl. Hij schrijft regelmatig artikelen op de website en is altijd op de hoogte van het laatste vastgoednieuws. Marcel is al jaren werkzaam in de vastgoedwereld als vastgoedeigenaar. Van Hooijdonk heeft veel ervaring en is erg succesvol. Hij geeft aan dat hij echt een passie voor vastgoed heeft en blij is dat hij er zijn werk van heeft kunnen maken. Marcel van Hooijdonk ziet het schrijven voor investeren in vastgoed ook als een mooie stok achter de deur om de laatste ontwikkelingen van de vastgoedwereld in de gaten te houden.

Vrije tijd en hobby’s

Marcel van Hooijdonk is 44 jaar en is al bijna 20 jaar jaar getrouwd. Hij heeft twee kinderen. Marcel gaat graag met zijn gezin uit eten, naar de film of naar het theater. Ook drinkt hij graag met wat vrienden een biertje in de kroeg. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met vrijwel alles wat met sport te maken heeft. Zelf golft Van Hooijdonk en hij kijkt regelmatig voetbal.

Marcel van Hooijdonk en NAC Breda

Het gezin staat bij Marcel van Hooijdonk op nummer één, maar hij geeft aan dat NAC Breda op een goede tweede plaats staat. Al van jongs af aan staat hij achter deze club en hij probeert zo vaak mogelijk een wedstrijd mee te pakken. Marcel kent veel mensen binnen de club en hij zet zich dan ook graag in voor “zijn cluppie”. Op zijn eigen website schrijft Marcel van Hooijdonk ook regelmatig artikelen over zijn hobby’s. Hij deelt dan graag zijn mening over zaken die hem interesseren. De onderwerpen zijn zeer divers. Marcel schrijft bijvoorbeeld wat hij vindt van kunstgrasvelden in het professioneel voetbal, of hij schrijft een recensie over een film die hij met zijn gezin in de bioscoop heeft bekeken.