Over Ons

Investeren-in-vastgoed.nl geeft u advies over investeren in vastgoed. Dit advies wordt u gebracht door Marcel van Hooijdonk en Lucas van der Bel. Onder vastgoed vallen behalve bedrijfspanden, ook woningen, kantoorpanden, winkelpanden, internationale pandenĀ en meer. Regelmatig zullen wij u op de hoogte houden met berichten over investeringen, vastgoedonderhoud, nieuwe vastgoed projecten en dergelijke.

Groei in beleggingen

Van het totaal aantal beleggingen groeit het aandeel van vastgoedbeleggingen met hardst. Dit heeft vooral te maken met het lage risicoprofiel waaraan deze vorm van investeren voldoet. Bij een investering in vastgoed zijn veel aspecten van belang. Met onze deskundigheid kunnen wij u van dienst zijn en voorzien van het beste advies om er een geslaagde investering van te maken.

Marcel van Hooijdonk

Investeren in Vastgoed is een Online Content Platform over de vastgoed-brache. Het is opgericht in samenwerking met Marcel van Hooijdonk. Marcel heeft talloze jaren ervaring in de vastgoedbranche. Hij vond dat het tijd was om zijn ervaring en kennis te delen op een onafhankelijk Online Platform. Met deze gedachte is deze website tot stand gebracht. Na de oprichting is ook Lucas begonnen met schrijven voor ons platform. Verder is Marcel groot fan van NAC Breda, speelt graag een potje golf en gaat graag uit eten of naar de film. Op zijn persoonlijke website vertelt hij hier meer over.

Overige initiatieven

Naast dit platform is Marcel van Hooijdonk ook actief op Vastgoedjournaal.nl. Hij deelt zijn ervaringen graag, maar nog liever kijkt hij naar een goede voetbalwedstrijd van NAC Breda. Hij is groot fan van deze voetbalclub. Mede daarom steunt ook veel initiatieven rondom de club uit Breda.Wist u dat hij een gouden horloge heeft gedoneerd aan het NAC museum? Ook steunt hij initiatieven, zoals starteenactie.nl van het Ronald McDonaldhuis en www.sterktegenms.nl.

Op hoogte blijven van de laatste updates van Marcel van Hooijdonk? Volg Marcel op Twitter!