Wat maakt investeren in vastgoed interessant?

Merkt u dat sparen bijna niets meer oplevert? En zou u wel iets anders met uw geld willen? Door te investeren in vastgoed kunt u uw geld optimaal laten renderen. Hier staan een aantal redenen wat het zo interessant maakt. Zo behaalt deze vorm van investeren een hoger rendement dan alle andere beleggingen in de wereld.

Investeren in vastgoed is het perfecte beschut tegen inflatie. Uw spaargeld heeft als grootste vijand de inflatiekoers. Uw geld wordt minder waard. Huurprijzen zijn geïndexeerd en daarmee is het vermogen beschermd tegen inflatie.

Met de investeringen in vastgoed verspreidt u het vermogen. Dit is een goede manier om u in te dekken tegen de wispelturige schommelingen op de beurs.

De volgende reden waarom het interessant is, is omdat u kan werken met de hefboom techniek. Er zal een hoger rendement worden behaald als u het pand financiert. Een lening afsluiten is namelijk nog niet eerder zo goedkoop geweest.

Met de aankoop van de juiste panden is er elke maand een positieve cashflow aan inkomsten door de huur van uw pand. De huurontvangsten zijn hoger dan de rente die aan de bank betaald moet worden.

Tot slot is het interessant omdat er geen belasting betaald hoeft te worden over de huurinkomsten en meerwaarde. In Nederland wordt het aanhouden van een woning dat niet uw hoofdverblijf gezien als een belegging.

Wat maakt investeren in vastgoed interessant?
Tags:                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: