Mad Molly’s huurt vanaf de oprichting al bij Marcel van Hooijdonk

Mad Molly’s, een groot succes in Breda in het pand van Marcel van Hooijdonk

Wat begon als een droom werd meer dan werkelijkheid, een waar succes! Marcel van Hooijdonk verhuurt panden aan bedrijven van ieder formaat, dus ook aan starters. Toen Leo en Inge Martin hun droom wilden najagen om een eigen Irish pub te beginnen was er nog veel te overbruggen. De financiering speelde hierin een rol maar ook de locatie. Via Marcel van Hooijdonk vonden zij het pand dat hun het meeste aansprak. We laten de huurders en eigenaren van Mad Molly’s, Inge en Leo Martin aan het woord. Dit is het verhaal van Mad Molly’s.

 

De financiering in 24uur geregeld

Mad Molly’s is al 3 jaar een kenmerk in het centrum van Breda. “Leo had een traditionele opleiding als leerling barman in Ierland afgerond en ik stond in mijn studententijd ook vaak achter een bar. Om deze redenen wilden we graag een Irish pub beginnen.” Het begon allemaal toen het idee op een crowdfunding website werd geplaatst. “Binnen 24 uur hadden we het gewenste bedrag ingezameld. De lokale Ieren, Engelsen en Schotten waren al heel enthousiast over het idee.” vertelt Inge. Op de vraag wat dit café zo uniek maakt antwoordde Inge: “De pub is helemaal volgens de Ierse traditie en cultuur ingericht. We hebben Ierse muziek, sport, Ierse drankjes en de gezellige sfeer. We trekken veel internationale klanten aan die ook vaak blijven terugkomen waardoor iedereen elkaar wel kent.”

Waarom gekozen voor dit pand van Marcel van Hooijdonk?

Het pand van Mad Molly’s bevind zich in het centrum van Breda op de Schoolstraat vlakbij de Havermarkt. Toen haar gevraagd werd wat ze van de locatie vond antwoordde ze: “Voor ons is het de ideale locatie. We zijn zo’n 30m verwijderd van waar het echt heel druk is, wat ideaal is voor het opbouwen van een hechte community. Zo trek je niet iedereen aan maar zijn we nog wel heel bereikbaar voor onze klanten.” Er werd ook gevraagd of zij verder nog ambities hebben die ze met de pub willen verwezenlijken. “Het is een kleine gezellige bruine kroeg met een grote bar. Het enige wat we nog zouden willen hebben is een keuken maar daar is te weinig ruimte voor.”

Het contact met de verhuurder, Marcel van Hooijdonk

In het interview geeft Inge aan dat het contact met Marcel van Hooijdonk altijd naar behoren was. Ze hadden niet vaak een reden om het contact op te zoeken. “Als er iets is dan mailen we hem meestal en krijgen we ook vrij snel een reactie van hem.” We vroegen hun of ze mensen met dezelfde ambitie zouden adviseren ook bij Marcel van Hooijdonk te huren. “Ja, dat zouden we zeker doen. Als er iets is wordt het snel opgelost en dat is wel zo fijn als je een café probeert te runnen.”

Meer verhalen van huurders lezen?

Wilt u graag meer verhalen van huurders van Marcel van Hooijdonk lezen? Ga dan naar de website en lees de artikelen waarin Marcel zijn huurders aan het woord laat.

 

Mad Molly’s huurt vanaf de oprichting al bij Marcel van Hooijdonk